Da biste vidjeli sadržaj ove stranice u potpunosti, potreban Vam je Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
TV PRODUKCIJA
FOTO PRODUKCIJA
SNIMANJE IZ ZRAKA
GRAFIČKI DIZAJN
EVENT MANAGEMENT
SERVIS TV OPREME
   
STUDIO HRG d.o.o.
Hrvatske bratske zajednice 4
10 000 Zagreb
T 00 385 (0)1 611 04 49
F 00 385 (0)1 611 04 52
studiohrg@studiohrg.hr
 
Pratite Studio HRG na:
HANDSFREE TRANSPORTER

Studio Hrg, prvi u Hrvatskoj, posjeduje STEADICAM s kamerom na HANDSFREE TRANSPORTERU!

HANDSFREE TRANSPORTER je uređaj na koji se montira STEADICAM s ENG i/ili filmska kamera težine do 30 kg. Snimatelju je omogućeno da bez upotrebe ruku upravlja vozilom i da se posveti snimanju kadrova prema uputi režisera. Ovaj uređaj omogućava redatelju veću kreativnost i slobodu čime filmski i TV uradci dobivaju na atraktivnosti i umjetničkom dojmu. Producentima smanjuje trošak produkcije jer više nisu potrebne šine, dolly i brojno manipulativno osoblje, a kadrovi nisu ograničeni izdržljivošću steadicam snimatelja. S HANDSFREE TRANSPORTEROM se može raditi čitav dan u različitim vremenskim uvjetima. Vozilo se kreće brzinom do 25 km/h pa se može koristiti kod sportskih prijenosa, prilikom praćenja trkača, biciklista, veslača i sl. Naša off road verzija omogućuje kretanje izvan asfaltnih kolnika i ravnih podloga uz sliku koja je stabilna i mirna. Za upravljanje uređajem sa steadicamom obučili smo četiri steadicam snimatelja koji su jedini licencirani snimatelji za upravljanje HANDSFREE TRANSPORTEROM u Hrvatskoj.

Linkovi:
http://www.handsfree-transporter.com/
http://www.steadiway.net/HANDSFREE TRANSPORTER
- foto galerija

HANDSFREE TRANSPORTER - video
 

TELEPROMPTER ('blesimetar')

Teleprompter je display uređaj koji pomaže govorniku prikazujući tekst govora u elektronskom obliku. Zaslon uređaja se nalazi ispred objektiva kamere. Tekst na zaslonu podržava kompjutor koji određuje veličinu i oblik teksta te brzinu čitanja prilagođenu govorniku.


Linkovi:
http://www.telepromptersolutions.com
http://commons.wikimedia.orgTELEPROMPTER
- foto galerijaKRAN

Kran je modularni uređaj dužine do 12 m na kojem je montirana kamera. Specijalni profil cijevi izuzetne čvrstoće omogućuje stabilnost krana. Ovaj uređaj posjeduje 10 memorija pokreta glave i kontrole kamere te 10 memorija automatskog ciljanja statičnog objekta.


Linkovi:
http://www.abc-products.deKRAN
- foto galerija
   
KRAN - video galerija
   

VIDEO LINK

Video link je uređaj koji se montira na kameru i povezuje snimatelja na udaljenom mjestu snimanja s režijom.VIDEO LINK
- foto galerija